wat kost parkeren bij de arena

wat kost parkeren bij de arena

Ben je benieuwd naar de kosten van parkeren bij de arena? In dit artikel geven we je alle informatie die je nodig hebt over parkeren bij deze populaire evenementenlocatie.

Als je van plan bent om naar een evenement te gaan in de arena, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de parkeertarieven. Zo voorkom je verrassingen en kun je je bezoek aan de arena goed voorbereiden.

We gaan in op de verschillende parkeermogelijkheden bij de arena en geven je handige tips om goedkoop te parkeren. Zo kun je genieten van je evenement zonder je zorgen te maken over hoge parkeerkosten.

Lees verder om alles te weten te komen over de parkeertarieven en kosten bij de arena.

Parkeertarieven bij de arena

De parkeertarieven bij de arena kunnen variëren, afhankelijk van het evenement en de beschikbaarheid. Het is belangrijk om vooraf te weten wat de kosten zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Hieronder geven we je een overzicht van de verschillende tarieven, zodat je een idee krijgt van wat je kunt verwachten.

Parkeertarieven per uur

 • Maandag t/m donderdag: €3,- per uur
 • Vrijdag t/m zondag: €5,- per uur

Let op: deze tarieven zijn een indicatie en kunnen afwijken tijdens speciale evenementen of drukke dagen. Het is altijd verstandig om de actuele tarieven te controleren voordat je gaat parkeren.

Parkeertarieven dagtarief

 • Maandag t/m donderdag: €20,- per dag
 • Vrijdag t/m zondag: €25,- per dag

Als je van plan bent om langer dan een paar uur te blijven, kan het voordeliger zijn om te kiezen voor een dagtarief. Hiermee bespaar je op de totale parkeerkosten.

Parkeermogelijkheden bij de arena

Als je van plan bent om naar de arena te gaan, zijn er verschillende parkeermogelijkheden beschikbaar, zowel op het terrein van de arena als in de buurt.

In de arena zelf zijn er verschillende parkeerplaatsen beschikbaar waar je jouw auto kunt parkeren. Deze parkeerplaatsen bieden gemak en directe toegang tot de arena. Houd er echter rekening mee dat deze parkeerplaatsen tijdens drukke evenementen snel vol kunnen raken en dat de parkeertarieven mogelijk hoger zijn.

Als parkeerplaatsen in de arena vol zijn of als je op zoek bent naar goedkopere parkeermogelijkheden, zijn er alternatieven beschikbaar in de buurt van de arena. In de directe omgeving van de arena bevinden zich verschillende parkeerfaciliteiten waar je jouw auto tegen betaling kunt parkeren. Deze parkeergelegenheden bieden vaak een goedkoper tarief dan de parkeerplaatsen in de arena zelf.

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de parkeertarieven en openingstijden van deze parkeerfaciliteiten, zodat je hier rekening mee kunt houden bij het plannen van je bezoek aan de arena. Het is ook een goed idee om op de hoogte te zijn van andere parkeermogelijkheden in de omgeving, zoals straatparkeren of parkeergarages in de buurt.

Kortom, bij de arena heb je verschillende parkeermogelijkheden tot je beschikking. Of je nu kiest voor een parkeerplaats in de arena zelf of een alternatieve parkeerfaciliteit in de buurt, zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de parkeertarieven, openingstijden en beschikbaarheid, zodat je probleemloos kunt parkeren tijdens jouw bezoek aan de arena.

Goedkoop parkeren bij de arena

Als je op zoek bent naar goedkope parkeermogelijkheden bij de arena, zijn er verschillende tips en suggesties die we met je willen delen. Zo kun je besparen op parkeerkosten en toch dicht bij de arena parkeren.

Een van de beste manieren om goedkoop te parkeren bij de arena is door te kiezen voor een parkeergarage of terrein buiten het directe stadiongebied. Deze parkeerplaatsen zijn vaak goedkoper dan de parkeerfaciliteiten binnen het stadioncomplex en bieden toch een redelijke loopafstand tot de arena.

Een andere mogelijkheid is om gebruik te maken van parkeerapps of websites die kortingen en aanbiedingen bieden voor parkeerplaatsen in de buurt van de arena. Deze platforms kunnen je helpen om goedkope parkeeropties te vinden en te reserveren, waardoor je tijd en geld kunt besparen.

“Door vooraf je parkeerplaats te reserveren via een betrouwbare parkeerapp, kun je vaak profiteren van voordelige tarieven. Dit kan vooral handig zijn tijdens drukke evenementen, wanneer parkeerplaatsen schaars kunnen zijn.”

Een andere tip is om te zoeken naar parkeren in nabijgelegen wijken of gebieden. Deze plekken bieden soms goedkopere parkeeropties, zoals straatparkeren of parkeerterreinen buiten het stadiongebied. Het kan handig zijn om vooraf de parkeertarieven en -regels van deze gebieden te controleren om verrassingen te voorkomen.

Naast het buiten het stadiongebied parkeren, zijn er ook mogelijkheden om met het openbaar vervoer naar de arena te reizen. Door gebruik te maken van treinen, trams of bussen kun je niet alleen besparen op parkeerkosten, maar ook files en het zoeken naar parkeerplaatsen vermijden.

Enkele tips voor goedkoop parkeren bij de arena:

 • Vermijd parkeren binnen het stadiongebied en kies voor parkeerfaciliteiten buiten de arena.
 • Gebruik parkeerapps of websites om kortingen en aanbiedingen te vinden voor parkeerplaatsen in de buurt.
 • Reserveer je parkeerplaats van tevoren om profiteren van voordelige tarieven.
 • Onderzoek de parkeermogelijkheden in nabijgelegen wijken of gebieden.
 • Overweeg om met het openbaar vervoer naar de arena te reizen.

Met deze tips in gedachten kun je genieten van een betaalbare parkeerervaring bij de arena, terwijl je toch dichtbij het stadion bent voor je favoriete evenementen.

Beste parkeertips bij de arena

Om de beste parkeerervaring bij de arena te garanderen, hebben we een aantal handige parkeertips samengesteld. Deze tips helpen je om de parkeerkosten te minimaliseren en gemakkelijk een parkeerplaats te vinden.

 1. Plan vooruit: Bekijk vooraf de parkeermogelijkheden en tarieven bij de arena. Zo kun je een weloverwogen keuze maken en onaangename verrassingen voorkomen.
 2. Kies voor goedkopere parkeerlocaties: Er zijn vaak alternatieve parkeerplaatsen in de buurt van de arena die goedkoper zijn dan de officiële parkeergelegenheden. Zoek online naar betaalbare opties en bespaar op je parkeerkosten.
 3. Maak gebruik van het openbaar vervoer: Overweeg om met het openbaar vervoer naar de arena te reizen. Dit kan kosten besparen en je het gedoe van het vinden van een parkeerplaats besparen.
 4. Arriveer op tijd: Kom ruim op tijd bij de arena om stress en haast te voorkomen. Zo heb je voldoende tijd om een geschikte parkeerplaats te vinden en kun je rustig naar het evenement gaan.
 5. Deel een parkeerplek: Als je met vrienden of familie naar de arena gaat, kun je overwegen om een parkeerplek te delen. Op deze manier kun je de kosten delen en mogelijk besparen op parkeerkosten.

“Een goede voorbereiding en slimme keuzes kunnen helpen om goedkoop te parkeren bij de arena en je parkeerervaring te optimaliseren.”

Met deze parkeertips ben je goed voorbereid en kun je jouw bezoek aan de arena stressvrij beginnen. Vergeet niet om te kijken naar de parkeertarieven en -mogelijkheden van tevoren, plan je reis en geniet van het evenement!

Parkeren bij de arena tijdens evenementen

Tijdens evenementen kan het parkeren bij de arena beperkt zijn. Het grote aantal bezoekers zorgt vaak voor een hoge vraag naar parkeerplaatsen. Het is daarom belangrijk om te weten wat je kunt verwachten en welke alternatieve opties er zijn om te parkeren in de buurt van de arena tijdens drukke evenementen.

Om ervoor te zorgen dat je geen tijd verspilt aan het zoeken naar een parkeerplaats, is het raadzaam om ruim op tijd aan te komen. Parkeerplaatsen in de directe omgeving van de arena kunnen snel vol raken, dus het is verstandig om een plan B te hebben.

Parkeermogelijkheden in de buurt

Buiten de officiële parkeerplaatsen bij de arena, zijn er verschillende alternatieve parkeermogelijkheden in de buurt. Je kunt overwegen om te parkeren bij nabijgelegen parkeergarages, parkeerterreinen of openbare straten met parkeervakken. Houd er rekening mee dat sommige van deze opties betaald parkeren kunnen zijn.

Tijdens drukke evenementen kan het handig zijn om een parkeerplek te reserveren in een nabijgelegen parkeergarage. Op die manier ben je verzekerd van een parkeerplaats en kun je zonder zorgen van het evenement genieten.

Vergeet niet om vooraf de parkeertarieven te controleren, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Het kan handig zijn om te kijken naar parkeergarages of terreinen die een speciaal evenemententarief hanteren.

Openbaar vervoer

Een andere optie om te overwegen tijdens evenementen is het gebruik van het openbaar vervoer. De arena is goed bereikbaar met metro, bus en trein. Dit kan een handige en stressvrije manier zijn om naar het evenement te gaan zonder je zorgen te maken over parkeerproblemen.

Tip: Als je van plan bent om met het openbaar vervoer te reizen, zorg er dan voor dat je op de hoogte bent van de dienstregeling en eventuele wijzigingen in verband met het evenement.

Houd er rekening mee dat het openbaar vervoer na afloop van het evenement mogelijk druk kan zijn, dus zorg ervoor dat je voldoende tijd hebt om je reis te plannen.

Of je nu kiest voor parkeren bij de arena zelf, een nabijgelegen parkeergarage of het openbaar vervoer, het is belangrijk om voorbereid te zijn. Door op tijd aan te komen en rekening te houden met de mogelijke beperkte parkeermogelijkheden tijdens evenementen, kun je jouw bezoek aan de arena soepel laten verlopen.

Online parkeren reserveren bij de arena

Het reserveren van je parkeerplaats bij de Arena kan nu eenvoudig online worden gedaan. Door van tevoren een parkeerplaats te reserveren, kun je je stress verminderen en verzekerd zijn van een veilige en handige parkeerervaring. Hieronder bespreken we de voordelen van het online reserveren van een parkeerplaats bij de Arena en geven we je tips over waar je dit kunt doen.

Een van de grootste voordelen van online parkeren reserveren is dat je zeker bent van een parkeerplek bij de Arena, zelfs tijdens drukke evenementen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het rijden rond de Arena, op zoek naar een parkeerplaats, en je kostbare tijd verspillen. Door vooraf te reserveren, ben je verzekerd van een beschikbare parkeerplaats, waardoor je je volledig kunt richten op het evenement dat je wilt bijwonen.

Daarnaast bieden veel online parkeeraanbieders speciale tarieven en kortingen voor reserveringen bij de Arena. Dit kan je geld besparen en ervoor zorgen dat je niet te veel betaalt voor het parkeren. Door verschillende aanbieders te vergelijken, kun je de beste prijzen vinden en profiteren van eventuele extra voordelen, zoals valet parking of shuttle service.

Voor het online reserveren van een parkeerplaats bij de Arena zijn er verschillende betrouwbare platforms beschikbaar. Enkele populaire opties zijn Parkmobile, Park-line en Yellowbrick. Deze platforms bieden een gebruiksvriendelijke interface en een eenvoudig reserveringsproces, waardoor je snel en gemakkelijk een parkeerplaats kunt boeken.

Online parkeren reserveren bij de Arena is de beste manier om je parkeerplek te garanderen en geld te besparen. Maak gebruik van de voordelen van het online reserveren en geniet van een zorgeloze parkeerervaring tijdens jouw evenement bij de Arena.

parkeren bij de arena prijzen

Met online parkeren reserveren bij de Arena vermijd je de stress en onzekerheid van het vinden van een parkeerplaats. Profiteer van speciale tarieven, bespaar geld en geniet van de voordelen van een gereserveerde parkeerplaats. Reserveer nu je parkeerplaats online en maak je klaar voor een geweldige tijd bij de Arena!

Meer informatie over parkeren bij de arena

Heb je nog meer vragen over parkeren bij de arena? Geen zorgen, we hebben hier aanvullende informatie en bronnen verzameld om je verder te helpen. Of je nu wilt weten welke parkeertarieven worden gehanteerd, welke parkeermogelijkheden er zijn of waar je de beste prijzen kunt vinden, in dit artikel vind je antwoorden op al je vragen.

Om meer te weten te komen over de parkeertarieven bij de arena, kun je onze eerdere secties raadplegen. Daar hebben we gedetailleerde informatie gegeven over de verschillende tarieven en wat je kunt verwachten. Daarnaast hebben we ook suggesties gegeven voor goedkoop parkeren bij de arena, waarbij je kunt besparen op de parkeerkosten.

Wil je weten welke parkeermogelijkheden er zijn bij de arena? We hebben in een vorige sectie de beschikbare parkeerplaatsen en -faciliteiten besproken, evenals alternatieve opties voor parkeren in de buurt van de arena. Op die manier kun je gemakkelijk een parkeerplek vinden die aan jouw wensen voldoet.

Heb je nog specifieke vragen over het parkeren bij evenementen in de arena? In een andere sectie hebben we uitgebreid besproken hoe de parkeermogelijkheden kunnen veranderen tijdens drukke evenementen en hebben we alternatieve opties voorgesteld voor parkeren in de buurt van de arena. Maak je geen zorgen, je zult altijd in de buurt van de arena kunnen parkeren.

FAQ

Wat zijn de kosten van parkeren bij de arena?

De kosten van parkeren bij de arena variëren afhankelijk van het evenement en de beschikbaarheid. Het is raadzaam om vooraf de parkeertarieven te controleren op de website van de arena of bij het reserveren van je ticket.

Wat zijn de parkeertarieven bij de arena?

De parkeertarieven bij de arena kunnen variëren, maar gemiddeld liggen ze tussen de €10 en €25 per dag. De exacte tarieven worden doorgaans vermeld op de website van de arena of bij het reserveren van je ticket.

Welke parkeermogelijkheden zijn er bij de arena?

Bij de arena zijn er diverse parkeermogelijkheden beschikbaar. Je kunt gebruikmaken van de parkeerfaciliteiten van de arena zelf, zoals P1, P2 en P3. Daarnaast zijn er ook parkeergarages en -terreinen in de nabije omgeving van de arena waar je kunt parkeren.

Hoe kan ik goedkoop parkeren bij de arena?

Als je goedkoop wilt parkeren bij de arena, zijn er een aantal tips die je kunt volgen. Overweeg bijvoorbeeld om gebruik te maken van alternatieve parkeerlocaties in de buurt van de arena, waar de tarieven mogelijk lager zijn. Daarnaast kun je ook online parkeerplaatsen reserveren om zeker te zijn van een voordelige parkeerplek.

Wat zijn de beste parkeertips bij de arena?

Om de beste parkeerervaring bij de arena te hebben, raden we je aan om op tijd te komen, zodat je voldoende tijd hebt om een parkeerplek te vinden. Daarnaast is het handig om vooraf de parkeermogelijkheden en tarieven te controleren, en eventueel online een parkeerplaats te reserveren.

Hoe zit het met parkeren bij de arena tijdens evenementen?

Tijdens evenementen kan het parkeren bij de arena beperkt zijn. Het is raadzaam om ruim van tevoren te arriveren om zeker te zijn van een parkeerplek. Daarnaast kun je ook overwegen om gebruik te maken van alternatieve parkeerlocaties in de buurt van de arena, waar de parkeermogelijkheden mogelijk ruimer zijn.

Kan ik online mijn parkeerplaats bij de arena reserveren?

Ja, het is mogelijk om online je parkeerplaats bij de arena te reserveren. Op de website van de arena of bij het reserveren van je ticket kun je vaak ook een parkeerplaats reserveren. Dit zorgt voor een vlotte parkeerervaring en geeft je gemoedsrust dat er een parkeerplek beschikbaar is.

Waar kan ik meer informatie vinden over parkeren bij de arena?

Voor meer informatie over parkeren bij de arena kun je terecht op de website van de arena zelf. Hier vind je gedetailleerde informatie over de parkeermogelijkheden, tarieven en eventuele aanvullende tips. Daarnaast kun je ook contact opnemen met de klantenservice van de arena voor specifieke vragen over parkeren.